• تاریخ انتشار : 1403/07/24 - 13:48

برگزاری جلسه شورای مدیران گروه های بالینی دانشکده پزشکی

با محوریت جذب هیات علمی برای ساختمان جدید انستیتو کانسر، دومین جلسه شورای مدیران گروه های بالینی دانشکده پزشکی در سال 1403 برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، این جلسه با حضور دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی، معاونین دانشکده پزشکی و مدیران گروه های بالینی، دکترسید روح ا... میری رئیس انستیتوکانسر، دکتر علیرضاعرب یارمحمدی از اداره کارگزینی دانشگاه، دکتر نسیم خواجوی راد مدیر مرکزامور هیات علمی دانشگاه صبح روز سه شنبه 24مهر در سالن شورا برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر صالحی با اشاره به توسعه فیزیکی دانشگاه و افتتاح بیمارستان های تابعه دانشگاه گفت: باید برای نیروی انسانی بویژه پذیرش و جذب اعضای هیات علمی تدبیر کرد.
در ادامه دکتر میری رئیس انستیتو کانسر گفت: ساختمان جدید بیمارستان تا پایان سال راه اندازی و اوایل سال آینده مورد بهره برداری و آماده ارائه خدمات به بیماران قرار خواهد گرفت.
وی با بیان این که این مرکز قطب کانسر کشور خواهد بود، اظهار داشت: با راه اندازی ساختمان جدید انستیتوکانسر، 610 تخت بستری به چرخه بیمارستان افزوده خواهد شد که دارای بخش های تخصصی و فوق تخصصی خواهد بود.
جلسه با برنامه ریزی در خصوص تامین نیروی درمانی به صورت عضو هیات علمی برای ساختمان جدید انستیتو کانسر ادامه یافت.
  • گروه خبری : معاونت امور هیئت علمی